Vitalograph

Vitalograph har gennem generationer produceret og udviklet spirometre og andet respiratorisk udstyr til den primære og sekundære sundhedssektor. Siden 1963 har de været en af de førende producenter af spirometre på det europæiske marked, og det er visionen at udvikle innovative produkter af højeste kvalitet løbende til et marked i hastig udvikling. Vitalograph leverer både stationære og håndholdte spirometre.

Vitalograph er især anerkendt for:

  • Fleisch pneumotachograph flowmålingsteknologi, som giver en enestående nøjagtighed ved alle lungefunktionsmålinger
  • Innovative produkter af højeste kvalitet
  • Robuste produkter med lang holdbarhed
  • Tilhørende software med let adgang til alle funktioner

Vitalograph vil være en af de førende leverandører af diagnostisk udstyr, der via patientens lungefunktion kan stille diagnoser som KOL og astma. Lungefunktionsapparaterne Pneumotrac, Alpha Touch, In2uitiv og Micro er fortrinsvis til hospitaler, praktisernede læger og kliniske forsøg. Lungefunktionsscreenere som COPD-6, Asma og Lung Monitor er til telemedicin, pre-undersøgelser og patienter i eget hjem. Til apparaterne leverer Vitalograph ligeledes mundstykker som Safe-T-Way og BVF/Bakterie-Virus-filtre, så patientsikkerheden er i fokus.

 

Billede af Vitalograph Pneumotrac SpirometerBillede af filter til spirometer fra VitalographBillede af micro spirometer fra Vitalograph

Bemærk, at Vitalgraph igennem de seneste år er blevet forhandlet af Philips Danmark A/S. Vitalograph, Philips Danmark A/S og Nowus Healthcare A/S har indgået aftale om, at denne forhandling overgår eksklusivt til Nowus Healthcare A/S pr. 1. september 2017. Kontakt gerne os her for yderligere information om denne overgang i forhandling og serviceforpligtelser.

Ønsker du yderligere information om Vitalograph og produkterne herfra, så kontakt os meget gerne. Ønsker du at bestille en fremvisning eller købe et produkt, kan du også kontakte os på info@nowushealthcare.com